Swansea Cityn managerilla Francesco Guidolinilla on lauantain Liverpool-ottelussa hieman suurempi panos kuin tarjolla olevat kolme pistettä.

Guidolin myöntää The Guardianin haastattelussa, että jos hänen suojattinsa häviävät, mies itse saa todennäköisesti kenkää. Swansea on voittanut Valioliigassa tällä kaudella yhden ottelun ja pelannut kerran tasan. Sarjataulukossa se on sijalla 17.

– Kyllä, voin saada potkut. Ehkä. Ei ole helppoa lyödä Liverpoolia, mutta jos onnistumme siinä, kukaan ei maajoukkuetauon jälkeen muista minun asemaani. Tosin minun asemani ei ole tärkeä, joukkueen on, ja meidän täytyy ruveta tekemään tulosta, Guidolin totesi.

Guidolin ei ole keskustellut seuran puheenjohtajan Huw Jenkinsin kanssa. Hänen mukaansa tärkeämpää on keskittyä tekemisiin treeneissä ja seuraavaan peliin.

– Pystymme yhteistyöhön. Pelaajat työskentelevät intohimoisesti, ja kuulin heidän olevan minun takanani. Se on tärkeää. Tämä on jalkapalloa, ja ilman hyvää tulosta näillä sanoilla ei ole mitään arvoa. Tarvitsemme voiton – se on selvää minulle, puheenjohtajalle, kaikille, Guidolin tilittää.

Kärsitystä 3-1-tappiosta huolimatta Swansean viimeviikonloppuinen esitys Manchester Citya vastaan ei ollut huono. Guidolin uskoo, että jos Swansea pystyy samanlaiseen esitykseen, voi se haastaa Liverpoolin kotikentällään.

– Pelaajamme olivat vapautuneita ja pelasivat hyvän pelin ilman paineita. Minun tehtäväni on kertoa se pelaajille. Heidän täytyy näyttää laatunsa, koska he ovat hyviä pelaajia ja hyvä joukkue. Samanlaisella pelillä voimme päästä hyvään tulokseen.