Stoke matkaa sunnuntaina Old Traffordille Manchester Unitedin vieraaksi. Manageri Mark Hughes luo joukkoihinsa henkeä puhkumalla kovaotteisen topparinsa Ryan Shawcrossin puolesta. 28-vuotias muistetaan muun muassa vuoden 2010 taklauksestaan, jonka seurauksena Arsenalin Aaron Ramseyn ura oli katkolla.

Nyt Hughes uskoo Shawcrossin olevan kykenevä Zlatan Ibrahimovicin pysäyttämiseen. Stoken kapteeni teki debyyttinsä Englannin maajoukkueessa Ruotsia vastaan neljä vuotta sitten – ottelussa jonka kaiken huomion varasti nimenomaan Zlatan tekemällä kolme joukkueensa neljästä maalista. Muun joukkueensa tavoin myös Potters-pelaaja oli voimaton häntä vastaan.

– Uskon että Ryan voi käyttää tätä hyödykseen. Hän on joutunut kantamaan noita muistoja ja kokemuksia selässään pitkään, ja ne ovat vaikuttaneet ihmisten käsitykseen hänen mahdollisuuksistaan maajoukkueen suhteen. Nyt hän voi haudata muutamia haamuja.

– En näe mitään estettä sille, että hän onnistuisi ruotsalaisen pimentämisessä. Ryan on palaamassa täyteen vireeseen, samoin kuin me olemme koko joukkueena.

Stoke on sarjassa toiseksi viimeisenä, takanaan vain Sunderland. Black Catsilla on mahdollisuus tänään pudottaa Potters hännänhuipuksi, se pelaa kello 17 alkavassa ottelussa West Bromwichia vastaan.

Lähde: Stoke