Swansean italialaismanagerin Francesco Guidolinin asema tukaloitui entisestään, kun joukkue hävisi lauantain kierroksella kotonaan Liverpoolille 1–2.

Swansea ei ole voittanut ainuttakaan ottelua Valioliigassa sitten kauden avauskierroksen. Guidolinilta kysyttiin päätösvihellyksen jälkeen Sky Sportsin haastattelussa, että voisiko hän jopa menettää työpaikkansa viimeisimmän takaiskun seurauksena.

– Se ei ole minun päätökseni. Minun on vain tehtävä työni joka päivä ja joka viikko – valmistella joukkue ja valmistautua peliin. Tämä on työni, ja tiedän tilanteen, 60-vuotias Guidolin vastasi.

Lauantaina Swansea esiintyi vahvasti ensimmäisellä puoliajalla ja pääsi tauolle johtoasemassa. Liverpool nappasi kuitenkin täyden pistepotin James Milnerin osuttua lopussa pilkulta.

– Joukkueeni pelasi erittäin hyvän ottelun todella vahvaa joukkuetta vastaan, ja mielestäni tasapeli olisi ollut oikea lopputulos. Pelasimme paremmin ensimmäisellä puoliajalla, ja toisella puolella Liverpool pelasi meitä paremmin, tuumi Guidolin.

– Tarvitsemme hyvän tuloksen, koska tällä hetkellä asiat eivät mene hyvin, mutta meillä on kaikki mahdollisuudet kurssin kääntämiseen.