Liverpoolin ja Englannin maajoukkueen entinen kapteeni Steven Gerrard saattaa olla palaamassa Englantiin. 36-vuotiaan keskikenttämiehen sopimus MLS-seura LA Galaxyn kanssa umpeutuu marraskuussa, ja jatko on edelleen avoin.

– Mietin, pitäisikö minun pelata vielä jonkin aikaa vai joko on aika panna nappikset naulaan. En ole vielä tehnyt päätöstäni, Gerrard sanoo Sunday Mirrorille.

– Nautin edelleen pelaamisesta. Rakastan treeneihin tuloa ja kilpailemista, joten jos on mahdollista jatkaa uraani täällä tai jossain muualla puolen vuoden tai vuoden ajan, aion harkita sitä.

Lehti spekuloi myös mahdollisuudella, että Gerrard saattaisi aloittaa valmentajauransa pelaaja-managerina. Gerrard kertoo suorittaneensa valmentajatutkinnostaan 60 prosenttia, ja vuoden loppuun mennessä valmentajan paperien pitäisi olla taskussa.

– Jos pelitarjouksia ei tule, olen valmis aloittamaan urani valmentajana, Gerrard myöntää.

Valioliigaseurojen on syytä olla hereillä, sillä Gerrardin perhe viettää jo nyt noin puolet ajastaan Liverpoolissa ja puolet Kaliforniassa. Pelihaluja miehellä tuntuu joka tapauksessa yhä riittävän.

– Ehkä se on pakkomielle, mutta nautin yhä pelaamisesta. Eläkkeellä oloon minulla on riittävästi aikaa, joten aion yhä nauttia asioista niin kauan kuin minusta tuntuu hyvältä.

Gerrard on todennut aiemmin, että Liverpool olisi ainoa valioliigaseura, jonka riveissä hän suostuisi pelaamaan. Keskikenttämies on muuten innostunut Valioliigan alkukaudesta ja odottaakin jatkolta paljon.

Jürgen Klopp ja Ronald Koeman Merseysidella, Pep Guardiola ja José Mourinho Manchesterissa ja Antonio Conte, Mauricio Pochettino ja Arsene Wenger Lontoossa… Se tekee Valioliigasta todella jännittävän. En malta odottaa, että sarjaa on pelattu kymmenisen kierrosta ja näemme, mihin suuntaan sarja kehittyy. Tästä voi tulla yksi kaikkien aikojen kausista, Gerrard uskoo.