Per Mertesackerin paluu takaisin Saksan Bundesliigaan Hannoverin saattaa tapahtua jo ensi kesänä. 32-vuotiaan puolustajan sopimus Tykkimiesten kanssa päättyy tähän kauteen.

Mertesackerin ei odoteta pelaavan polvivamman vuoksi ennen vuodenvaihdetta. Palatessaan Arsenal-kippari saa myös kilpailla peliajasta vahvasti esintyneen uuden puolustajahankinnan Shkodran Mustafin kanssa.

Bundesliiga 2:een pudonnut Hannover toivookin Mertesackerin palaavan kasvattajaseuraansa.

– Tiedän vain mitä Hannover merkitsee Perille. Toivottavasti voimme vakuuttaa hänet riveihimme. Mertesacker ei kuitenkaan ole tällä hetkellä korkealla päiväjärjestyksessämme. Olemme kakkosdivisioonassa ja hän Arsenalin kapteeni, Hannoverin toimitusjohtaja Martin Bader kommentoi Evening Newsille.

– Paljon on tapahduttava, jotta paluu toteutuisi. Meidän on alkuun noustava.

Mertesacker on edustanut Arsenalia vuodesta 2011 lähtien. Puolustaja on voittanut Tykkimiesten riveissä kahdesti FA Cupin.