Todella vaivalloisesti kautensa käynnistänyt West Ham on hankalan tilanteen edessä kesällä Juventuksesta siirtyneen hyökkääjä Simone Zazan kanssa. Pelaaja ei ole vielä avannut maalitiliään Ironsin paidassa, mutta seuran on pikapuoliin tehtävä tämän sopimuksesta pysyvä.

Zaza on toistaiseksi West Hamissa lainalla, mutta sopimuksessa on pykälä, jonka mukaan seuran on tehtävä siirrosta pysyvä ja maksettava Juventukselle 20 miljoonaa euroa, kun tämä on pelannut 10 ottelua.

25-vuotias italialainen on ollut Slaven Bilicin valitsemassa avauskokoopanossa tällä kaudella neljästi, ja tullut lisäksi vaihdosta kentälle kertaalleen.

Pelaajan agentti-isä Antonio Zaza sanoo Tutto Juve:lle poikansa tarvitsevan lisää aikaa saadakseen pelin Englannin kentillä uomiinsa.

– Hänen täytyy päästä asettumaan täysin uuteen pelityyliin. Mistään muusta ei ole kyse, vain ajasta. Simone viihtyy Lontoossa.

West Ham on voittanut kauden seitsemästä ottelustaan vain yhden, ja on Valioliiga-taulukossa kolmanneksi viimeisenä. Maaottelutauon jälkeen se kohtaa Crystal Palacen vieraissa, ja isännöi toista peräpään taistelijaa Sunderlandia 22. lokakuuta.