Evertonin Enner Valencia aiheutti melkoisen episodin Ecuadorin ja Chilen välisessä MM-karsintaottelussa.

Valencia syötti avausmaalin ottelussa, jonka Ecuador voitti maalein 3-0. Pelin lopussa Valencia sai huonoja uutisia, kun hän joutui jättämään pelin kesken loukkaantumisen vuoksi.

Noin se menisi normaalissa tilanteessa.

Valencian tapauksessa kyse oli ilmeisesti näytellystä loukkaantumisesta. Taustalla oli Valencian tarve päästä poliisia karkuun. Ja miksi piti päästä poliisia karkuun? Valenciasta oli tehty pidätysmääräys elatusmaksun laiminlyönnin takia.

Videolla näkyy, miten Valencia kärrätään pois kentältä ja ambulanssiin. Poliisit, jotka olivat valmiina pidättämään Valencian pelin jälkeen, parveilevat ambulanssin ympärillä. Asiasta uutisoi Fox Sports.

Andrés Muñoz Araneda

@andresmunoza
De Ripley. Enner Valencia salió en camilla, casi lo arrestan y lo llevaron con prisa a la ambulancia y así salió del estadio. Que cosas.

Andrés Muñoz Araneda

@andresmunoza
Así se fue Enner, en ambulancia. La Policia, burlada por tercera vez en 2 días.

Fox sai pelin jälkeen videot kuvanneelta ecuadorilaistoimittajalta tiedon, jonka mukaan pidätysmääräys poistettiin pelin jälkeen. Näin ollen Valencian ei tarvitse enää pakoilla, vaan hän voi taas liittyä maajoukkueen mukaan.