– En ole amerikkalainen manageri, olen jalkapallomanageri, Swansean uusi manageri Bob Bradley kertoi lehdistölle perjantaina.

Yhdysvaltalainen totesi myös, että ei aio olla mikään Yhdysvaltalaisen jalkapallon suurlähettiläs, sillä sellainen ei todennäköisesti hänen uudessa seurassaan ketään kiinnosta.

– Olen täällä vain antaakseni kaiken seuralle ja sen faneille. Sen olen kotimaassani oppinut, että kunnioitus on ansaittava – sitä ei kukaan ojenna lautasella. Jotta joukkueella olisi mitään menestysmahdollisuuksia, minun on oltava hyvissä väleissä seuran ja fanien kanssa, Bradley sanoi.

Bradley kertoi olevansa valmis kohtaamaan mahdollisesti vihaiset Swansea-kannattajat ja kaupunkilaiset ja kunnioittavansa seuran edellistä manageria Francesco Guidolinia. Hän kertoi myös tunnistavansa joukkueen ongelmat.

– Vaikea kauden alku, huonoa tuuria ja itseluottamuksen menetys. Minulla ei ole tuoda mukanani mitään uutta opasta, mutta ollakseni rehellinen, jotkut perusasiat täytyy tehdä paremmin, Bradley sanoi.

– Tiedän tarpeeksi seurasta. Sillä on sielu, todellista intohimoa ja mahtavat fanit. Minulle on erityistä valmentaa huipputasolla, Valioliigassa, Bradley iloitsi.

Lähde: BBC