Arsenal oli tiettävästi halukas vahvistamaan laitapakkiosastoaan viime kesänä. Heinäkuussa Monacoon Lillestä 15 miljoonalla eurolla siirtynyt Djibril Sidibé kertoi asiasta Le Parisienin haastattelussa.

– Olin hyvin lähellä siirtyä (Arsenaliin). He ilmaisivat kiinnostuksestaan niin myöhään, että se aiheutti minulle päänvaivaa, Sidibé sanoi.

24-vuotias ranskalainen mietti tarjousta uransa kannalta ja päätyi antamaan pakit – tässä vaiheessa.

– Yleensä tuollaiseen tarjoukseen tarttuu heti, mutta mietittyäni asiaa en ollut varma, saisinko peliaikaa. Olisin pelannut ehkä 25 ottelussa cup-ottelut mukaan lukien.

– Lisäksi he näkivät minut vasempana pakkina, kun taas itse haluan vakiinnuttaa paikkani oikealla. Näin ollen päädyin jäämään Ligue 1:een ja lähtemään Valioliigaan vuoden kuluttua. Se on sarja, joka minua todella kiehtoo.

Sidibé on tällä kaudella pelannut kaikki kilpailut mukaan lukien 10 ottelua, joista viisi oikealla ja viisi vasemmalla laidalla. Arsenalin kokoonpanosta löytyy kolme vaihtoehtoa oikealle laidalle: Héctor Bellerín, Carl Jenkinson ja Mathieu Debuchy. Vasemmalle laidalla vaihtoehtoja on kaksi: Nacho Monreal ja Kieran Gibbs.