Manchester Cityn nuorisoakatemian päävalmentaja Jason Wilcox lupaa, että Pep Guardiolalla tulee olemaan runsauden pula nuorien lahjakkaiden pelaajien kanssa.

Cityn edustusjoukkueen pelaajista muun muassa Kelechi Iheanacho, Manu Garcia, Aleix Garcia ja Brahim Diaz ovat tehneet debyyttinsä edustusjoukkueessa käytyään läpi nuorisoakatemian. Wilcox on vakuuttunut siitä, että seuran oman akatemian nuoria tullaan näkemään edustusjoukkueessa jatkossakin.

– En ole ikinä nähnyt sellaista määrää lahjakkuutta, mitä meidän akatemiassamme on. Jotkut lapset ovat aivan hämmästyttävän hyviä. Se saa minut toivomaan, että olen seurassa vielä kymmenen vuoden päästäkin, Wilcox totesi Daily Mirror -lehdelle.

– Haluamme, että Pep Guardiolalla on runsauden pula nuorista – se on tavoitteemme. Haluamme saada edustusjoukkueemme täyteen oman akatemian pelaajia.