Englannin oli tyytyminen maalittomaan tasapeliin MM-karsintojen vieraspelissä Sloveniassa. Kotijoukkue oli hampaatonta Englantia lähempänä voittoa, mutta Joe Hartin loistoilta säästi Englannin takaiskuilta.

Jo avausjakson alkuminuuteilla Torinon maalivahti sai pysäyttää Roman Bezjakin maalintekoyrityksen. Jasmin Kurticin yritykseen Hart sai myös maalipuilta kaipaamaansa apua. Englannilta maalintekoa avausjaksolla yrittivät vuorollaan Daniel Sturridge, Theo Walcott ja John Stones, mutta yhtään laukausta kohti maalia ei Englannille ensimmäisellä puoliajalla tilastoitu.

Toisella puoliajalla Hartia tarvittiin entistäkin enemmän. Kokenut veräjänvartija venyi toinen toistaan häikäisevimpiin torjuntoihin, ja lannisti kotiyleisön yhä uudelleen ja uudelleen. Englanti ei saanut kunnolla juonen päästä kiinni missään vaiheessa. Paras paikka syntyi Jesse Lingaardin kaukolaukauksesta, mutta Atlético Madridin maalivahti Jan Oblak torjui hyvän vedon kulmapotkuksi.

Englannin joukkueesta varoituksen hankkivat ottelussa Eric Dier, Daniel Sturridge, Gary Cahill ja Jesse Lingaard. Englanti jatkaa edelleen karsintalohkonsa kärjessä ilman tappioita seitsemällä pisteellä. Niin ikään tappioton Slovenia on kolmantena kaksi pistettä Englannin perässä. Slovenian edelle kiilaa paremman maalieronsa turvin Liettua.

Englannin kokoonpano: Hart; Walker, Cahill, Stones, Rose; Dier, Henderson, Alli (’73 Rooney); Walcott (’62 Townsend), Sturridge (’82 Rashford), Lingaard