Manchester Unitedin laituri Jesse Lingard vannoo Twitterissä pitävänsä nuoremman seurakaverinsa Marcus Rashfordin puolia jatkossakin, vaikka Englannin maajoukkueluotsi Gareth Southgate ehti jo varoittaa pelaajaa turhasta aggressiivisuudesta.

Kaksikko ajautui välikohtaukseen slovenialaispelaajien kanssa Englannin ja Slovenian välisen MM-karsintaottelun aikana tiistai-iltana Ljubljanassa. Lingard vaikutti ryntäävän lopussa aggressiivisesti kohti Aljaz Strunaa, ja joukkuetoverit joutuivat pitelemään häntä aloillaan siihen asti, kunnes erotuomari Deniz Ayetkin sai tilanteen rauhoitettua.

– Minulle kerrottiin hänen reagoineen siihen, että joku nosti kätensä Marcuksen kasvoille. Se on asia, joka hänen täytyy jättää pois. Tällaisessa pelissä on punaisen kortin vaara, kun monissa ratkaisuissa on epätasaisuutta, Southgate totesi The Independentin mukaan.

Slovenia ja Englanti päätyivät kamppailussa maalittomaan tasapeliin. Pistemenetys oli Englannille ensimmäinen kuluvissa MM-karsinnoissa.

Kyseessä oli jo toinen kerta, kun Lingard puolusti Rashfordia kentällä. Kaksikko joutui kiistaan Manchester Cityn pelaajien kanssa viime kauden 1–0-voittopelissä, jossa Rashford viimeisteli ratkaisevan osuman.

Jesse Lingard

@JesseLingard
Always got u bruh 👊🏾🤘🏾@marcusrashford