Muistatteko viime kesän spekulaatiot? Siirtyykö Zlatan Ibrahimovic Valioliigaan? Tai ehkä MLS:ään? Tai ehkä Zlatan palaa Malmön riveihin? Tai sitten hän lopettaa uransa?

Spekulointi lakkasi hetkeksi, kun ruotsalainen teki Manchester Unitedin kanssa sopimuksen. Nyt ollaan taas vauhdissa. Delhi Dynamosin päävalmentajana toimiva Gianluca Zambrotta haluaisi Zlatanin Intiaan.

– Kun otetaan huomioon hänen kannattajamääränsä Intiassa, luulen että Zlatan haluaisi tulla tänne ja päättää uransa täällä, Zambrotta sanoi Indian Expressille.

– Minä aion ehdottomasti yrittää houkutella häntä pelaamaan Delhi Dynamosissa.

Zambrotta ja Zlatan tuntevat toisensa. He pelasivat pari vuotta yhdessä AC Milanissa. 35-vuotiaan Zlatanin nykyinen sopimus Unitedin kanssa ulottuu ensi kesään, mutta paperissa on tiettävästi optio toisesta vuodesta.