Sunnuntain iltapäiväottelussa kohtasivat nousijajoukkue Middlesbrough ja viime kauden jälkeen valmentajaansa vaihtanut Watford. Kummankaan kausi ei ole käynnistynyt varsinaisesti huippusuorituksilla, toisaalta tänään vieraskentällä pelanneitten Herhiläisten 12. ja kotijoukkueen 17. sijat taulukossa eivöt liene kummallekaan myöskään kovin suuri pettymys.

Kokoonpanoissa merkittävimmät asiat olivat Álvaro Negredon paluu Boron puolelle, ja Isaac Successin ensimmäinen avauspaikka Watfordin paidassa. Molemmat siirtyivät joukkueisiinsa viime kesänä, Success La Ligan Granadasta, Negredo lainasopimuksella saman liigan Valenciasta.

Ottelun ensimmäinen kymmenminuuttinen mentiin täysin kotijoukkueen hallinnassa, se piti palloa ja sai jopa muutaman maalipaikan – hukaten ne kuitenkin ohilaukauksiin.

Saman suuntaisesti edettiin koko ottelun ensimmäinen puolikas: Boro vei kaikki tilastot 45 minuutilta nimiinsä – siis myös varoitukset. Puolustaja Antonio Barragánin lisäksi joukkueen hyökkäyspelille tärkeät Gastón Ramírez ja Christhian Stuani kirjauttivat itselleen keltaiset kortit. Erotuomari Roger East ei kerännyt kovin mairittelevia kommentteja tuomioistaan.

Dan Bush

@thefootballhog
That inconsistency from Roger East in the Boro v Watford game is the kind of thing that drives football fans crazy.

Kannattajat olivat erityisen pettyneitä siihen, ettei Barragán saanut toista varoitusta ja sen myötä ulosajoa. Espanjalaisen nähtiin rikkovan Successia tahallaan estäen tämän läpiajon, mutta East jätti toisen kortin antamatta.

J ⚽️🏀🎾

@Lausters
Barragan didnt get a second yellow for that?! Wow. Refs bottling a Middlesbrough Watford game? Standard of refs gets worse each week

Jotain jaksosta kertoo, että sen aikana kirjattiin yhteensä yksi laukaus kohti maalia, tämäkin kotijoukkueen puolelta.

Kun toista jaksoa oltiin pelattu yhdeksän minuuttia, nähtiin ensimmäinen Watfordin veto kohti maalia. Se olikin melkoinen pommi – José Holebas ampui rankkarialueen rajalta vasempaan ylänurkkaan; 0-1.

Premier League

@premierleague
📸 First shot on target, first goal...

Jose Holebas unleashes a beauty to give @WatfordFC a 1-0 lead with 60 minutes gone #MIDWAT

Kaikkiaan peliä tahkottiin 96 minuuttia, mutta lisäajallakaan ei kokonaisuutta hallinnut kotijoukkue kyennyt maalintekoon. Täydet kolme pistettä siis matkasivat Watfordiin.