Mestarien liigaa pelataan tänään kahdeksan ottelun voimin. Valioliigajoukkueista mukana ovat Arsenal ja Manchester City.

City kohtaa kenties illan odotetuimmassa ottelussa Barcelonan. Kyseessä on kahden (nykyään) samankaltaisen seuran kohtaaminen. City haluaa olla sitä, mitä Barcelona on ollut pitkään.

Illan kohtaamisessa nähdään, missä vaiheessa Cityn prosessi on. Kuinka kypsästi se pystyy hallitsemaan palloa, kun vastustaja on tätä luokkaa? Miten se pystyy pelaamaan pienissä tiloissa niin, ettei pelinopeus kärsi?

Yksi hyvin mielenkiintoinen yksityiskohta liittyy maalivahtipelaamiseen. Vielä viime kaudella Claudio Bravo pelasi Barcassa. Kumpi veräjänvartija pystyy nyt antamaan omalle joukkueelleen suuremman pelitavallisen edun, Bravo vai Marc-André ter Stegen?

Kertoimet (Mr Green): 1.55-4.75-5.90

Taisteleeko Arsenal lohkovoitosta?

Mielenkiintoinen kohtaaminen nähdään myös Lontoossa, kun Arsenal isännöi Ludogoretsia. Nämä ovat juuri niitä pelejä, jotka on yksinkertaisesti pakko voittaa, jos mielii voittaa lohkonsa.

Ennen illan pelejä Arsenal on A-lohkossa toisena mutta tasapisteissä PSG:n kanssa. On hyvin todennäköistä, että lohkovoitto ratkeaa joukkueiden keskinäisessä kohtaamisessa, mutta sitä ennen pitäisi hoitaa muut pelit kunnialla.

Tietyllä tapaa suurin mielenkiinto kohdistuu siihen, keitä Arsène Wenger päättää tänään peluuttaa. Rotaatiota on todennäköisesti jonkin verran luvassa.

Kertoimet (Mr Green): 1.15-8.90-23.00

Mestarien liiga keskiviikkona

Arsenal-Ludogorets klo 21.45
Barcelona-Manchester City klo 21.45
Bayern München-PSV klo 21.45
Celtic-Borussia Mönchengladbach klo 21.45
Kiovan Dynamo-Benfica klo 21.45
Rostov-Atlético Madrid klo 21.45
Napoli-Besiktas klo 21.45
PSG-Basel klo 21.45