José Mourinhon kotiinpaluu Stamford Bridgelle Manchester Unitedin peräsimessä tulee piirtymään ikuisesti portugalilaismanagerin mieliin. Chelsea rankaisi jo ensimmäisellä minuutilla ja rikkoi vieraiden puolustuksen palasiksi 20 minuutissa. Loppulukemat olivat tylyt 4-0.

Murskavoitto nosti Chelsean sarjataulukossa neljänneksi.

Unitedille jauhot suuhun 20 minuutissa

Chelsea aloitti ottelun parhaalla mahdollisella tavalla siirryttyään johtoon vain 30 sekunnin pelin jälkeen. Marcos Alonson tarkka läpisyöttö vapautti Pedron keskeltä rangaistusalueen sisään, josta espanjalainen sijoitti vasemman jalan laukauksensa David De Gean selän taakse.

United ei aikaisesta takaiskusta lannistunut, sillä jo seitsemännellä minuutilla tasoitus oli lähellä. Antonio Valencia keskitti korkean pallon Zlatan Ibrahimovicille, joka voitti ilmataistelun César Azpilicuetaa vastaan. Ruotsalainen kuitenkin puski pelivälineen yli maalin.

Ensimmäisen kaksikymppisen täytyttyä Blues rankaisi vieraitaan uudelleen. Keskitys kulmapotkusta osui United-pelaajista Ander Herreraan ja kimposi vasemmalla etutolpalla odottaneelle Gary Cahillille. Cahill viimeisteli pallon suoraan verkkoon ja Chelsea 2-0-johtoon.

Avausjakson lopulla nähtiin vielä ruma tilanne, kun David Luiz osui ikävän näköisesti nappuloillaan Marouane Fellainin polville. Brassi olisi voinut saada tilanteesta ulosajon, mutta Chelsean onneksi keltaisella selvittiin.

Toinen puolisko jatkui ensimmäiseltä tutuissa merkeissä. 48. minuutilla pallo kävi jo kolmannen verkossa, mutta tätä osumaa ei hyväksytty Diego Costan oltua paitsiossa.

Vain muutama minuuttia myöhemmin vieraiden ottelu sai lisää synkkiä pilviä, kun Eric Baillyn peli päättyi loukkaantumiseen. Topparin korvasi Marcos Rojo.

62. minuutilla Chelsea ratkaisi pelin lopullisesti kolmannella maalilla. Nemanja Maticin lyhyt syöttö eteen tavoitti keskustasta Eden Hazardin ja De Gea joutui nöyrtymään kolmannen kerran.

Jotta nöyryytys olisi täydellinen, Chelsea rokotti Unitedia vielä kerran pelikellon näyttäessä 70. minuuttia. N’Golo Kantén viimeistely näytti suorastaan helpolta, kun ranskalainen pujotteli väsyneen United-puolustuksen välistä maalintekoon.

Lisämaaleja ei nähty ja Chelsea nappasi pisteet 4-0-lukemin.

Chelsea-Manchester United 4-0 (2-0)

1-0 Pedro Rodríguez (1.)
2-0 Gary Cahill (21.)
3-0 Eden Hazard (62.)
4-0 N’Golo Kanté (70.)