Manchester Unitedin ja manageri José Mourinhon ympärillä on kuohunut Chelsealle kärsityn 0-4-murskatappion jälkeen. Nyt huomion ovat herättäneet portugalilaisluotsin valmennusmetodit.

The Timesin mukaan Mourinho on hyvin vähän läsnä joukkueensa harjoituksissa. Erään kokeneemman United-pelaajan lähellä oleva lähde on paljastanut, että Mourinho poistuu hyvin useasti harjoitusten alkaessa toimistoonsa. Mourinhon oikea käsi, apuvalmentaja Rui Faria, onkin useasti vastuussa harjoitusten läpiviennistä. Osa United-miehistöstä on kokenut Mourinhon toimintavat omituisiksi.

Mourinhon käytös on muuttunut Chelsean ajoilta. Tuolloin portugalilaisvalmentaja otti osaa harjoituksiin hyvin läheisesti. Unitedissa hän jakaa ohjeet harjoitusten alkaessa, ja poistuu tämän jälkeen toimistoonsa – toisinaan koko harjoitusten ajaksi.

United on voittanut kuudesta edellisestä ottelustaan ainoastaan yhden. Joukkueen pelit jatkuvat keskiviikkona Liigacupissa, jossa Mourinhon miehistö kohtaa paikallisvastustaja Cityn.