West Hamin nousuvire Englannin kentillä jatkuu. Itälontoolaiset etenivät keskiviikkona Liigacupin viidennelle kierrokselle kukistamalla kotonaan Chelsean 2–1.

Kotijoukkueen maalintekijät viihdyttävässä kamppailussa olivat Cheikhou Kouyate ja Edimilson Fernandes. Gary Cahill viimeisteli vieraiden ainokaisen viime hetkillä.

West Ham ei ole hävinnyt lokakuussa ainuttakaan ottelua. Voittoja on kertynyt jo kolme peräkkäin.

Kouyate puski Hammersin johtoon 11. minuutilla kulmapotkun jälkitilanteessa. Keskityksen maalin eteen tarjoili Mark Noble.

Claret and Blue Army

@WestHamBlood
GOAL! Cheikhou Kouyate puts the hammers 1-0 with a bullet header. COYI.

Isäntien toinen osuma oli lähellä avausjakson lopulla. Dimitri Payet laukoi vapaapotkunsa kohti maalia, ja veräjänvartija Asmir Begović venyi parhaimpaansa. Hän pysäytti pian sen jälkeen myös Pedro Obiangin yrityksen.

Begović joutui kuitenkin antautumaan heti jälkimmäisen puoliajan alussa. Asialla oli Fernandes, joka täräytti pallon sisään rangaistusalueen rajan tuntumasta.

GOAL! Edimilson Fernandes makes it 2-0 with a wonderful left-footed strike. COYI.

Rotaatiota pyörittänyt Chelsea vaihtoi sen jälkeen sisään Diego Costan, Eden Hazardin ja Pedron, mutta Cahillin lisäajan kavennus David Luizin esityöstä jäi laihaksi lohduksi.

Sitä ennen Hazard oli päässyt lähelle maalintekoa, kun hänen yrityksensä osui tolpan ulkoreunaan.

Ottelun loppuminuutteja varjostivat vakavat ongelmat katsomossa. Muun muassa istuimia revittiin ja heitettiin katsomonosasta toiseen.