Chelsealla on hyvä mahdollisuus tehdä voittoa Juan Cuadradon kohdalla.

Lontoolaisseura hankki kolumbialaisen Fiorentinasta 31 miljoonalla eurolla talvella 2015. Chelseassa Cuadrado osoittautui flopiksi ja pelasi vain 15 ottelua. Viime kauden Cuadrado pelasi lainalla Juventuksessa 1,8 miljoonan euron korvausta vastaan.

Juve halusi laiturin uudestaan lainalle, mutta Chelsea nosti hintaa. Kolmen vuoden lainapestille tuli hintaa yhteensä 15 miljoonaa euroa. Lisäksi sopimukseen sisältyy Chelsean kannalta mukava bonusehto, joka täyttyy melko korkealla todennäköisyydellä.

– Hän on (kolmen vuoden pituisella) lainalla. Maksamme viisi miljoonaa euroa per kausi. Jos Juventus voittaa Scudetton (Italian mestaruuden), olemme velvoitettuja ostamaan hänet 20 miljoonalla, Juventuksen johtaja Giuseppe Marotta sanoi seuran vuosikokouksessa.

Juve on voittanut Scudetton nyt viisi kertaa putkeen. Joukkue johtaa tälläkin hetkellä Serie A:ta.

Marotta vahvisti myös ehdot West Hamiin lainatun Simone Zazan suhteen.

– Lainasimme Zazan West Hamiin viidellä miljoonalla eurolla. Ostovelvoite astuu voimaan 14 pelatun ottelun kohdalla. Peliminuuteilla ei ole väliä.