West Hamin ja Chelsean välistä Liigacup-ottelua synkensivät katsomossa tapahtuneet järjestyshäiriöt. Seurojen kannattajat heittivät toistensa päälle kolikoita, pulloa ja jopa irti revittyjä istuimia.

Lontoon metropolialueen poliisi tiedotti verkkosivuillaan, että seitsemän miestä on pidätetty katsomorähinöiden vuoksi. Ottelun päätyttyä suuri määrä järjestyksenvalvojia määrättiin käsittelemään väkivaltaisuuksiin syyllistyneitä henkilöitä.

– Suurin osa ihmisistä lähti stadionilta rauhassa ja he käyttäytyivät hyvin. Pieni joukko ihmisiä tuli otteluun selvästi sillä ajatuksella, että he pyrkivät hakemaan kontaktia ja väkivaltaa, poliisioperaatiota johtanut komentaja BJ Harrington sanoi tiedotteessa.

– Huolimatta laajamittaisesta työstä molempien seurojen ja Lontoon stadionin kanssa, stadionilla tapahtui ennen peliä, pelin aikana ja pelin jälkeen asioita, joita ei voida hyväksyä.

Sekä West Ham että Chelsea tuomitsivat tapahtumat tuoreeltaan.

– Kun syylliset tunnistetaan, he saavat elinikäisen porttikiellon West Ham Unitedin otteluihin. Pyydämme oikeusistuinta levittämään porttikiellon kaikkia jalkapallotapahtumia koskevaksi, tiedotteessa sanottiin.

West Ham voitti ottelun maalein 2-1.