Arsenalin kakkosjoukkueessa palloileva Hugo Keto on saanut kohtuullisen hyvin peliaikaa.

18-vuotias suomalaismaalivahti on tällä kaudella pelannut kolme ottelua reservijoukkueiden Valioliiga 2:ssa ja kaksi peliä Nuorten Mestarien liigassa. Luotto Ketoon on hyvä merkki sikäli, että hän taistelee peliajasta neljä vuotta vanhemman Matt Maceyn kanssa. Joka toinen tai joka kolmas peli ei kuitenkaan riitä Kedolle.

– Haluan pelata jokaisen ottelun. Se ei ole aina mahdollista, Keto sanoi seuran verkkosivuilla.

Kedon viimeisin peli oli viime maanantaina Manchester Unitedin U23-joukkuetta vastaan. Arsenal hävisi pelin 0-1.

– Oma pelini sujui ihan ok. Tärkeintä olisi, että joukkue voittaisi. Niin ei nyt tapahtunut.

Arsenalin U23-joukkue ei ole avannut kautta erityisen hyvin. Tykkimiehet on voittanut kahdeksasta pelistään vain kaksi ja kerännyt yhteensä seitsemän pistettä. Sillä irtoaa 12 joukkueen ykköslohkossa yhdeksäs sija. Tänään tarjoutuu uusi mahdollisuus kilven kirkastamiseen, kun Arsenal kohtaa Sunderlandin. Ottelu alkaa klo 21 Suomen aikaa.