Tony Pulis on allekirjoittanut vuoden pituisen jatkosopimuksen West Bromwichin kanssa. Seura tiedotti asiasta verkkosivuillaan.

Tuore sopimus ulottuu kesään 2018. Pulis saapui West Bromiin talvella 2015. Hänen alaisuudessaan Baggies on saavuttanut Valioliigassa sijat 13 ja 14. Tällä hetkellä joukkue on sijalla 13.

– Tonylla on valtava määrä kokemusta ja tieto-taitoa yhdestä maailman vaativimmista sarjoista, WBA:n puheenjohtaja John Williams sanoi tiedotteessa.

– Hän tuo varmuutta ja tasaisuutta tärkeällä hetkellä, kun seura on siirtymässä kiinalaisomistukseen.

58-vuotias Pulis on valittu Valioliigan vuoden manageriksi kaudella 2013-14. Hänet tunnetaan hyvin spesifistä ja inhorealistisesta pelitavasta, jossa pyritään maksimoimaan se aika, jonka pallo on pois pelistä.

Tällä kaudella – odotetusti – West Bromin pallonhallintaprosentti on Valioliigan pienin (40,1). Samoin joukkueen syöttöprosentti on heikoin (67). Lyhyitä syöttöjä West Brom on antanut selvästi vähiten, mutta toisaalta erikoistilannemaaleissa joukkue on Pulisille ominaisesti ollut taas erittäin vahva. Baggies on iskenyt erikoistilanteista (jos ei rangaistuspotkuja lasketa) kuusi osumaa, enemmän kuin mikään muu joukkue.