Sebastian Larsson on jaksanut pitkään kaudesta toiseen Valioliigassa selviytymisestä taistelevan Sunderlandin kyydissä. Ruotsalainen saapui Stadium of Lightille kuusi vuotta sitten ja keskikenttäpelaaja on ehtinyt nähdä tällä aikavälillä seitsemän eri manageria sekä kaksi tilapäisvalmentajaa.

Sunderlandin managerin paikka näyttää myös tällä hetkellä tuuliselta. David Moyes ei ole vielä voittanut seuran peräsimeen astuttuaan ainuttakaan Valioliiga-ottelua.

Larsson ei näe manageriruletin jatkamista ratkaisuna.

– Rehellisesti sanottuna minua hävettäisi, jos yksi manageri joutuisi taas minun aikana lähtemään. Nämä ovat olleet haastavia aikoja ja olemme joutuneet aloittamaan lukemattomia kertoja alusta. Lopulta syy on meissä pelaajissa. Jos esiinnymme hyvin, managerien ei tarvitse lähteä, Larsson harmitteli Daily Starille.

Larssonin on myös enää vaikea muistaa, miten monta manageria ruotsalaisella on ehtinyt Pohjois-Englannissa olla.

– En enää edes tiedä kuinka monta manageria meillä on saapumiseni jälkeen ollut. Aina kuitenkin managerin vaihtuessa on tapahtunut laajemmin muutoksia ja rakentaminen on alkanut uudestaan ja uudestaan. Meidän täytyy tehdä jotain. Pelkät puheet eivät auta.