Valioliigan 11. kierros on käsillä. Viikonlopun odotetuin kamppailu käydään Lontoossa.

Arsenal isännöi Tottenhamia Pohjois-Lontoon derbyssä. Luvassa on erittäin mielenkiintoinen paikallispeli. Gunners on tällä hetkellä Valioliigassa toisena ja Spurs viidentenä. Tottenhaminkin ero kärkeen on vain kolme pistettä.

Joukkueet pääsevät peliin hyvin erilaisista lähtökohdista. Arsenal on kerrassaan erinomaisessa vireessä. Joukkue on pelannut viimeiset 15 ottelua ilman tappiota, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

Tottenham on sen sijaan sukeltanut viime viikkoina. Mauricio Pochettinon ryhmä on tahkonnut kuusi viimeisintä otteluaan ilman voittoa. Etenkin maalinteko on aiheuttanut ongelmia. Tottenham on heikon putkensa aikana iskenyt vain kolme osumaa.

Historiatilastotkaan eivät lupaa Spursille hyvää. Joukkue on kukistanut Arsenalin vieraissa viimeksi vuonna 2010. Ei ihme, että vedonlyöntiyhtiöiden papereissa Arsenal on selvä ennakkosuosikki.

Kertoimet (Mr Green): 1.96-3.61-4.20

Kahden selkeän joukkueen kamppailu

Toinen hyvin mielenkiintoinen ottelu pelataan lauantai-iltana Chelsean ja Evertonin välillä. Vastakkain on kaksi hyvin selkeän pelitavan joukkuetta. Antonio Conte on tehnyt erinomaista työtä Chelseassa ja Ronald Koeman Evertonissa.

Ottelussa kannattaa ehdottomasti seurata sitä, mitä laitakaistoilla tapahtuu. Chelsea pelaa kolmella topparilla ja wing-backeilla, kuten teki West Ham viime viikonloppuna Evertonia vastaan. Toffees onnistui pelaamaan palloja wing-backien selustaan jääneeseen tilaan (lue Kimmo Kantolan analyysi). Pystyykö joukkue samaan Hammersia laadukkaampaa Chelseaa vastaan?

Kertoimet (Mr Green): 1.57-4.30-6.41

Valioliigan 11. kierros

Lauantai
Bournemouth-Sunderland klo 17
Burnley-Crystal Palace klo 17
Man City-Middlesbrough klo 17 (Viasat Jalkapallo HD, Viaplay)
West Ham-Stoke klo 17
Chelsea-Everton klo 19.30 (Viasat Jalkapallo HD, Viaplay)

Sunnuntai
Arsenal-Tottenham klo 14 (Viasat Jalkapallo HD, Viaplay)
Hull-Southampton klo 16.15
Liverpool-Watford klo 16.15 (Viasat Jalkapallo HD, Viaplay)
Swansea-Man United klo 17 (Viasat Sport Premium HD, Viaplay)
Leicester-West Bromwich klo 18.30 (Viasat Jalkapallo HD)