Bayern Münchenissä legendan asemaan nousseen Bastian Schweinsteigerin kohtelu Manchester Unitedissa on ihmetyttänyt monia. Nyt tapahtumia on kommentoinut saksalaisseuran presidentti Uli Hoeness.

Bastian Schweinsteiger ehti edustaa Bayern Müncheniä 17 vuotta ennen siirtymistään Manchester Unitediin heinäkuussa 2015. 32-vuotias ei kuitenkaan kuulunut seuran valmentajaksi täksi kaudeksi tulleen Jose Mourinhon suunnitelmiin ja tippui jopa edustusjoukkueen harjoituksista.

Tapahtumat ovat saaneet hieman uuden käänteen, sillä tällä viikolla Schweinsteiger on harjoitellut Mourinhon joukkojen kanssa. Portugalilaisluotsi teki kuitenkin selväksi, ettei saksalainen tule mahtumaan sunnuntain Valioliigaottelun kokoonpanoon Swanseaa vastaan.

– On aivan käsittämätöntä mitä hänelle tapahtuu siellä. Kertoo paljon seuran tämän hetkisestä tilanteesta, etteivät he anna Schweinsteigerin harjoitella joukkueen kanssa. He jättivät hänet pois joukkuekuvasta ja kohtelevat häntä kuin spitaalista, Uli Hoeness sätti saksalaisen Abendzeitungin mukaan.

– Schweinsteiger on upea tyyppi ja oli mahtava pelaaja Bayern Münchenissä. On sääli, että he kohtelevat häntä noin.