Manchester Unitedin taivuttua torstaisessa vieraspelissään Fenerbahcea vastaan numeroin 1-2 jälkipeleissä keskityttiin pitkälti ruotsalaisveteraani Zlatan Ibrahimoviciin. Zlatan kävi taistelun tuoksinassa kiinni Fenerbahcen tanskalaistoppari Simon Kjaerin kurkkuun. Tuomarilta temppu meni kuitenkin ohi, ja hyökkääjäkolossi selvisi tempustaan varoituksetta.

Kjaer viittaa välikohtaukselle kintaalla, mutta ei ole liiemmin naapurimaan supertähden persoonaan mieltynyt.

– En kuullut, mitä hän sanoi, mutta tiedän, ettei hän ollut iloinen. Mutta sellaisena tunnen hänet kentältä. Hän on ylimielinen rintaansa röyhistelevä pelaaja. Se on hänen pelitapansa, Kjaer kommentoi Ruotsin TV 9:lle Daily Mailin mukaan.

– Yritän pitää hänet mahdollisimman tarkasti ja antaa hänelle mahdollisimman vähän tilaa, sillä hän on hyvä pelaaja. Tämä on kuitenkin jalkapalloa enkä ota juttua liian vakavasti. Olen pelannut häntä vastaan ennenkin ja tiedän, miten hän reagoi. Tämäkin kuuluu peliin.

Kjaer on pelannut aiemmin mm. Palermossa, AS Romassa ja Lillessä, joten hän on Ibrahimovicille hyvin tuttu pelaaja Italian ja Ranskan kentiltä. Myös maajoukkuetehtävissä kaksikko on ottanut usein yhteen.