Stoke City harkitsee kahden lainapelaajan sopimuksien vakinaistamista tammikuussa. Sekä puolustaja Bruno Martins Indi että maalivahti Lee Grant ovat vakuuttaneet seurajohdon, ja pelaajat tiettävästi yritetään pitää Stokessa pysyvillä sopimuksilla. Asiasta uutisoi paikallislehti The Sentinel.

Martins Indi on FC Porton sopimuspelaaja. Transfermarktin mukaan hollantilaispuolustajan lainasopimukseen on sisällytetty osto-optio. Martins Indi on pelannut jokaisessa Stoken Valioliiga-ottelussa täydet minuutit saapumisensa jälkeen. Hyvät otteet palkittiin paluulla maajoukkueeseen, jossa hän ei ollut esiintynyt 14 kuukauteen.

– Jos hän jatkaa samalla hengellä, on kyse sellaisesta, mistä haluamme tehdä pysyvämpää, Stoke-manageri Mark Hughes kommentoi.

Stoke hankki Grantin Derbysta puolen vuoden lainasopimuksella paikkaamaan loukkaantunutta Jack Butlandia. Lainapesti on ollut onnistunut, sillä hän on noussut Shay Givenin ohi ykkösmaalivahdiksi. 33-vuotiaan maalivahdin sopimus Derbyn kanssa on katkolla ensi kesänä. Pysyvä siirto Stokeen voi siis tapahtua jo tammikuun aikana.

– En usko Leellä ja Derbylla olleen mitään keskusteluita tältä osin. Kun meillä on selvä kuva Jackin paluusta, pidämme keskusteluita, Hughes kommentoi Grantin tilannetta.