Chelsealla menee juuri nyt erittäin hyvin.

Antonio Conten 3-4-3-ryhmitys on purrut loistavasti, ja Chelsea on 11 kierroksen jälkeen Valioliigassa toisena. Vielä riittää kuitenkin parannettavaa.

Conte ei tiettävästi ole erityisen tyytyväinen toppariosastoonsa. Se on hyvin tärkeässä roolissa nyt, kun jokaisessa pelissä Conte käyttää kolmea keskuspuolustajaa. Squawkan tietojen mukaan italialaisluotsi haluaa alakertaansa vahvistuksen jo tammikuussa. Vaihtoehtoja on neljä.

Ykkösnimi on Juventuksen Leonardo Bonucci. Se voitaneen saman tien unohtaa, sillä Bonucci on Juvelle erittäin tärkeä pelaaja. Lisäksi hänen sopimuksensa umpeutuu vasta kesällä 2020, joten Juvella ei ole mitään painetta myydä.

Toinen vaihtoehto on AC Milanin Alessio Romagnoli. Chelsea teki 21-vuotiaasta pelaajasta tiettävästi noin 35 miljoonan euron tarjouksen viime kesänä (lue lisää). Milan sanoi ei kiitos. Ei ihme, sillä Romagnoli on merkittäviä tukipilareita nuorennusleikkauksen kokeneen Milanin uudessa tulemisessa.

Ostoslistalla on myös kaksi realistisempaa nimeä: Roman Antonio Rüdiger ja Burnleyn Michael Keane. 23-vuotiaan Rüdigerin sopimus umpeutuu kesällä 2020 – saman ikäisen Keanen kesällä 2018.

Squawkan tietojen mukaan Chelsea ei ole enää kiinnostunut Napolin Kalidou Koulibalysta, josta Chelsea tarjosi viime kesänä Napolin puheenjohtajan mukaan peräti 58 miljoonaa euroa (lue lisää). Roman Kostas Manolasin puolestaan odotetaan pysyvän seurassaan ainakin kauden loppuun.

Conten alaisuudessa Chelsean puolustuskolmikon ovat muodostaneet yleensä César Azpilicueta, David Luiz ja Gary Cahill.