Englannin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Rochdale pelaa keskiviikkoiltana Checkatrade Trophyn ottelun Hartlepoolia vastaan. Rochdale-manageri Keith Hill on nimennyt vaihtopelaajien joukkoon viisivuotiaan Joshua McCormackin, jolla on parantumaton aivokasvain.

Poika ei valitettavasti pääse osallistumaan otteluun heikon vointinsa vuoksi. Joshuan pelipaita on otteluiltana Rochdalen pukuhuoneessa ja kunniapaikalla joukkueen vaihtopenkillä. Hänet on myös nimetty viralliseen otteluohjelmaan.

Hill, muu valmennusryhmä ja joukkue vierailee torstaina paikallisessa sairaalassa Joshuan luona. Seura vie Joshualle mukanaan pelipaidan, otteluohjelman ja pelaajien nimikirjoituksilla varustetun pelipaidan.

– On todellinen kunnia nimetä Joshua McCormack vaihtopelaajaksi tämän illan otteluun. Hän on koskettanut kaikkia Rochdalessa siitä lähtien, kun tapasimme hänet helmikuussa, manageri Hill kertoi.

– Yhdenkään lapsen ei pitäisi joutua kokemaan sitä, mitä Joshua on joutunut kohtaamaan. Teemme kaikkemme voidaksemme tukea häntä ja hänen perhettään. Toivottavasti tämä pieni ele tuo valoa hänen perheelleen näinä vaikeina aikoina.

Joshualla diagnosoitiin aivokasvain viime vuonna. Pienen pojan perhe sai syyskuussa surullisia uutisia, kun pojan sairaus todettiin parantumattomaksi.