Liverpoolin ja Englannin maajoukkueen pitkäaikaisen kapteenin Steven Gerrardin sopimus MLS-seura La Galaxyn kanssa umpeutuu joulukuussa, ja huhuja Gerrardin paluusta Eurooppaan liikkuu tuhka tiheään. Tuorein huhu liittää keskikentän konkarin Skotlannin suurseura Celticiin. Celticiä 70-luvulla kipparoinut Andy Lynch pitää siirtohuhua hyvinkin realistisena.

– Yleensä, kun isoja nimiä yhdistetään skottiseuroihin, ei jutuissa ole järjen häivää, mutta tässä tapauksessa se ei kuulosta lainkaan älyttömältä, Lynch kommentoi Daily Recordille.

Se ei ole mikään tavallinen huhu. Steven Gerrardin tulo Celticiin voi olla hyvinkin todennäköistä. Jos hän on päättänyt palata Brittein saarille ja haluaa päästä myös valmentamaan, Celtic olisi hänelle täydellinen osoite.

Lynch pitää Gerrardin päätymistä Skotlantiin mahdollisena erityisesti kahdesta syystä. Yksi tekijä on, että Celticiä valmentaa Brendan Rodgers, joka valmensi Gerrardia Liverpoolissa. Ja lisäksi Lynch sanoo kuulleensa, että Gerrard on Celticin kannattaja.

– Ratkaiseva tekijä voi olla, että hän on todellinen Celticin mies. Se yllätti minut, kun tapasin hänet Stoke-Liverpool -pelin puoliajalla. Hän alkoi puhua Celticistä ensin ja oli todella innoissaan siitä. Hän sanoi ”Celtic on joukkueeni, ja sitä minä kannatan”, Lynch kertoo.

– En tietenkään väitä, että hän rakastaisi Celticiä Liverpoolia enemmän. Mutta hän sanoi käyvänsä katsomassa Celticin pelejä aina kun mahdollista ja kertoi sen olleensa hänen lapsuutensa joukkue.

Lynch näkee Gerrardin myös todellisena täsmähankintana auttamaan Celticiä europeleissä.

– Hän olisi todellinen täsmävahvistus kevään pudotuspeleihin. Terve Gerrard ja Scott Brown keskikentällä tekisivät joukkueesta todella hyvän.

Lähde: Goal.com