David Moyesin luotsaama Sunderland on Valioliigassa viimeisenä. On hyvin todennäköistä, että vuodenvaihteessa seurassa painetaan paniikkinappulaa, ja joukkuetta pyritään vahvistamaan – vaikka vähän ylihintaan.

The Telegraphin tietojen mukaan Sunderland haluaa hyökkäyspään tueksi Leicesterin Leonardo Ulloan. Ihan ilmaiseksi Ketut ei aio kärjestään luopua. Telegraphin mukaan pyyntihinta on 10 miljoonaa puntaa eli vajaa 12 miljoonaa euroa.

Ulloalle kuluva kausi on ollut hankala. Pari vuotta sitten Brightonista kymmenellä miljoonalla eurolla hankittu hyökkääjä on saanut kauden mittaan vastuuta 11 eri ottelussa, mutta yhteensä vain 168 minuutin verran.

Leicesterin hyökkäyksessä vastuun ovat jakaneet Jamie Vardy, Islam Slimani ja Shinji Okazaki. Siihen voisi toisaalta tulla vuodenvaihteessa muutos, kun Slimani lähtee Afrikan mestaruusturnaukseen.

Telegraphin mukaan Ulloa ei ole välttämättä ainoa, joka Leicesteristä lähtee tammikuussa. Elokuussa hankittu nuori Bartosz Kapustka ei ole pelannut vielä yhdessäkään edustusjoukkueen ottelussa. Hänet todennäköisesti lainataan kevääksi Mestaruussarjaan.