Suomalainen veteraanimaalivahti Jussi Jääskeläinen sai viime viikolla uuden valmentajan, kun Manchester Unitedin akatemiasta saapunut Warren Joyce otti valmennusvastuun Mestaruussarjan putoamistaisteluun jumiutuneessa Wiganissa. Nyt englantilaislehdistössä kerrotaan, että Joyce yrittää houkutella tuekseen nimekästä kakkosvalmentajaa, Manchester Unitedissa koko uransa pelannutta ja kaiken mahdollisen voittanutta Paul Scholesia.

Scholesille aiotaan tiettävästi tarjota Wiganista osa-aikaista valmentajan pestiä, joka mahdollistaisisi hänen jatkamisensa edelleen BT Sportin TV-asiantuntijana. Keskiviikkona 42 vuotta täyttävällä Scholesilla ei myöskään ole vielä vaadittavia valmentajalisenssejä, vaan opinnot ovat yhä kesken. Vaihtoehtoisesti Scholesia on huhuttu myös Joycelta vapautuneeseen tehtävään Unitedin akatemiajohtajana. Tehtävää hoitaa väliaikaisesti Scholesin entinen joukkuetoveri Nicky Butt.

Joycen odotetaan ajavan Wiganissa sisään useita kokoonpanomuutoksia, joten nähtäväksi jää, lisääntyykö myös Jussi Jääskeläisen saama vastuu. Julkisesti manageri on jo kritisoinut puolustaja Dan Burnia, jonka odotetaan putoavan kokoonpanosta lähiaikoina. Burn esiintyi alta odotusten Wiganin hävittyä Readingille 0-3 viime viikolla.

– Etenkin ensimmäinen maali oli surkeasti pelattu. Se oli suora pitkä pallo keskeltä 90 sekunnin pelin jälkeen. Se on perusjuttuja jo alle 14-vuotiaiden jalkapallossa, eivätkä kaksi kokenutta pelaajaa osanneet hoitaa sitä, Joyce jyrisi Expressissä.