West Bromwich teki kesällä Valioliigan mestarijoukkue Leicesterille Ghanan maajoukkuepelaajasta Jeffrey Schluppista peräti neljä tarjousta – joista hinnakkaimman arvo oli 12 miljoonaa puntaa – mutta ei saanut aneluilleen hyväksyvää vastausta. Leicesterin ryhmä uhkasi hajota käsiin ja seura halusi selvitä mahdollisimman pienillä muutoksilla mestaruuskesästä.

Leicesterin hankittua vasemmaksi laiturikseen Ahmed Musan, on vasemman laidan yleismies Schlupp kuitenkin ajautunut sivuraiteille. Schlupp on mahtunut Valioliigassa avauskokoonpanoon vain kerran ja Mestarien liigassakin peliaikaa on tullut vain yhdessä ottelussa. Myös nouseva 19-vuotias puolalaislahjakkuus Bartosz Kapustka on alkanut syödä Schluppin peliaikaa.

23-vuotiaan Schluppin lähtöhalut ovatkin kasvaneet, ja Express & Starin mukaan hän on valmis liittymään West Bromwichin joukkueeseen tammikuussa. West Bromwichin manageri Tony Pulis ei kiistä kiinnostusta Schluppia kohtaan, muttei usko neuvotteluista Leicesterin kanssa tulevan vieläkään helppoja.

– Hän pelasi Mestarien liigassakin, joten en usko, että häntä myydään, Pulis kommentoi ennen joukkueiden tulevaa keskinäistä kohtaamista.

Keskikentän vasemmalle laidalle West Bromwichilla on mukavasti vaihtoehtoja, mutta laitapakin tontille uudelle pelaajalle olisi tarvetta. Nyt vasemmalla pelaa oikealla pelaamaan tottunut Allan Nyom.