Zlatan Ibrahimovic on kerännyt urallaan paljon kehuja, mutta myös kritiikkiä. Tuoreimman kritiikin esitti entinen Ranskan maajoukkuehyökkääjä Cristophe Dugarry.

Dugarryn mielestä Zlatania ei voida pitää suurena pelaajana, koska hänen egoisminsa vaikuttaa negatiivisesti joukkueen suorituskykyyn.

– Mielestäni Zlatan ei ole suuri pelaaja. Olen sanonut sen yli 200 miljoonaa kertaa. Mielestäni suuret pelaajat eivät koskaan aiheuta ongelmia, ja he tekevät muista pelaajista parempia, Dugarry sanoi RMC Sportin haastattelussa.

– Ongelmia on aina niiden kanssa, jotka luulevat olevan suuria pelaajia. Vaikka (Cristiano) Ronaldolla on suuri ego, hän huomasi nopeasti tarvitsevansa (Karim) Benzemaa ja (Gareth) Balea. Galácticotkin ymmärsivät. Jopa (Lionel) Messi ymmärsi.

– Kuka olisi osannut sanoa, että Messi jättäisi tilaa Neymarille ja Luis Suárezille? Ja niin hän vain teki.