Nuori suomalaispelaaja Dan O’Shaughnessy, 22, pääsi lauantaina maalin makuun Englannin Kakkosliigassa.

O’Shaughnessy laukoi Cheltenhamin johtomaalin lähietäisyydeltä kotiottelussa Portsmouthia vastaan. Pisteet jaettiin lopulta lukemin 1–1.

Iloinen suomalaishetki nähtiin 65. minuutilla, mutta se ei jäänyt voitto-osumaksi. Michael Smith tasoitti 82. minuutilla.

Cheltenham Town

@CTFCofficial

65: GOOOOOOOAAAAAALLLLL: Dan O'Shaughnessy puts the Robins 1-0 up form close range! GET IN THERE!!!

#CTFC 1-0 #Pompey
A long ball into the box dropped to Dan whose shot managed to beat the keeper despite him getting a hand on it. COME ON YOU ROBINS! #CTFC

Cheltenham olisi kaivannut kipeästi täyttä pistepottia, sillä se on sarjataulukossa sijalla 21. Eroa jumbosijaan on ainoastaan kaksi pistettä.

– Jos olisit tarjonnut minulle pistettä ennen peliä, olisin sanonut ei. Nyt meidän on kuitenkin nostettava kätemme ilmaan ja jatkettava eteenpäin, manageri Gary Johnson kommentoi Cheltenhamin Twitter-tilin mukaan.

Full-time: #CTFC 1-1 #Pompey

Despite taking the lead,the Robins have to settle for a draw in an entertaining and even match @officialpompey