Chelsea voitti sunnuntaina Middlesbrough’n maalein 1-0 ja kasvatti voittoputkensa jo kuuden ottelun mittaiseksi. Antonio Conte on löytänyt voittavan permanentin, sillä italialaismanageri peluutti ottelussa tismalleen samaa avauskokoonpanoa jo viidennessä ottelussa peräkkäin.

Tiivis pelaajapakka tarkoittaa samalla sitä, että moni muu jää vaille peliaikaa. Tunnetuimmat sivuraiteille ajautuneet tapaukset ovat Chelsean kapteeni John Terry ja menneiden kausien avainpelaaja Cesc Fabregas. Terry on mahtunut Chelsean avaukseen viimeksi 11.9. ja Fabregas 24.9.

Ratkaisuna pelituntuman puutteeseen Chelsea peluutti 35-vuotiasta Terryä, 29-vuotiasta Fabregasia ja kesällä 39 miljoonalla eurolla hankittua Michy Batshuayita maanantaisessa reservijoukkueen ottelussa Southamptonia vastaan. Chelsea voitti ottelun 3-2, Batshuayi teki kaksi maalia ja niin ikään ykkösjoukkueesta lainassa ollut Marco Van Ginkel yhden.

Terry, Fabregas ja Van Ginkel olivat kolme sallittua yli-ikäistä pelaajaa alle 23-vuotiaiden joukkueessa. Terry pelasi ottelussa 70 minuuttia vammastaan toipuvan Kurt Zouman rinnalla. Chelsea peluutti miehistöään Valioliigasta tutussa 3-4-3 -muodostelmassa, ja Conte seurasi pelaajiensa otteita kentän laidalta.

Terry kärsi lokakuussa nilkkavammasta, mutta ei ole kyennyt nousemaan takaisin avauskokoonpanoon Conten luottaessa puolustuksessa David LuizGary CahillCesar Azpilicueta -kolmikkoon.

Lähde: Sky Sports