Espanjalainen AS-lehti kertoo, että Manchester Unitedin manageri José Mourinho on kiinnostunut hankkimaan maanmiehensä Gelson Martinsin joukkueen riveihin. Martinsin markkina-arvo on kovassa nousussa, mutta viikonloppuna mies nousi otsikoihin aivan vääristä syistä.

21-vuotias Martins menetti sunnuntaina ajoneuvonsa hallinnan Lissabonin laitamilla ja nuorukainen ajoi rajun kolarin. Auto meni hinauskuntoon, mutta pelaaja itse selvisi kaikeksi onneksi rysäyksestä säikähdyksellä.

Sporting CP Brasil

@SportingCPBr
Gelson Martins sofreu um acidente de carro está manhã. Fora o carro regaçado, corre tudo bem com o atleta.

Sporting Lissabonin laitapelaaja on näin ollen täydessä kunnossa ja valmiina kohtaamaan tiistain Mestarien liiga -ottelussa Real Madridin. Epäilemättä Sporting häntä myös tarvitseekin Zinédine Zidanen joukkoja vastaan.

21-vuotias Martins debytoi Portugalin maajoukkueessa lokakuussa ja häntä on ehditty jo verrata mm. Luis Figoon ja Cristiano Ronaldoon. Martins on tehoillut Portugalin liigassa kymmenessä ottelussa kaksi maalia ja antanut peräti seitsemän maaliin johtanutta syöttöä.

Sporting Lissabonin kerrotaan tavoittelevan Martinsin kanssa jatkosopimusta, mutta tiettävästi Manchester Unitedin ohella ainakin myös Real Madrid kosiskelee miestä jo. Martinsin nykyisessä sopimuksessa on 60 miljoonan euron ulosostoklausuuli.