On hyvin mahdollista, että joko Liverpool tai Tottenham vahvistuu kroatialaispelaajalla tammikuussa.

Squawka-sivuston mukaan englantilaisseurat kisaavat Dinamo Zagrebin Ante Coricista. Kyseessä on 19-vuotias pelintekijä, jonka Dinamo Zagreb on päättänyt myydä vuodenvaihteessa.

Tiettävästi molemmat seurat neuvottelivat Dinamon kanssa siirrosta jo viime kesänä. Tuolloin Coric päätti kuitenkin vielä jäädä. Ehkä lähimpänä nuorukainen oli siirtoa Manchester Cityyn, mutta Pep Guardiolan kaavailema lainapesti muualle ei kiinnostanut Coricia.

Squawkan tietojen mukaan City ei aio tehdä uutta tarjousta, joten Valioliigan kosijoista jäljellä ovat Liverpool ja Tottenham. Reds on seurannut nuorta kroaattia kahden vuoden ajan. Spurs puolestaan nojaa Dinamon kanssa vuosien varrella solmittuihin hyviin suhteisiin. Luka Modric siirtyi Dinamosta Tottenhamiin kesällä 2008.

Tiettävästi Dinamossa petyttiin, kun Cityn kanssa puuhailtu siirto kariutui. Yhtään halvemmalla Coricia ei aiota myydä, joten pöytään on lyötävä Cityn kesällä tarjoama 15 miljoonaa puntaa (noin 18 miljoonaa euroa).

Nuoresta iästään huolimatta Coric on pelannut urallaan jo 102 ottelua Dinamon paidassa. Kroatian A-maajoukkueessa hän on esiintynyt kolmesti.