Valioliigan erotuomari Roger East on esittänyt Bournemouthin managerille Eddie Howelle sähköpostitse anteeksipyynnön tuomitsematta jääneen rangaistuspotkun johdosta, kertoo BBC verkkosivuillaan.

Palloa ei viety pilkulle, vaikka Stoken Ryan Shawcross näytti rikkoneen Callum Wilsonia viime viikonlopun kohtaamisen aikana. Bournemouth voitti vieraskentällä 1–0-lukemin.

– Ollakseni reilu Rogeria kohtaan, hän otti välittömästi yhteyttä, kun huomasi olleensa väärässä, 38-vuotias Howe paljastaa.

Ottelu oli vajaan kymmenen minuutin kohdalla maalittomassa tasatilanteessa, kun Shawcross kaatoi Wilsonin osumatta palloon.

– Mitään muuta ei voi pyytää kuin anteeksipyynnön. Me kaikki teemme virheitä, minä ainakin teen niitä ihan riittävästi valmentajana. Mutta kun tekee virheen, on tunnustettava se ja jatkettava eteenpäin, miettii Howe.

Hänen mukaansa erotuomaria ei voi arvostella vain yhden ottelun perusteella.

– Jos meillä olisi se asenne tuomareita kohtaan, näitä ei olisi yhtään jäljellä. Se on näinä päivinä niin vaikea työympäristö, ja paine on kova. Kuitenkin niin kauan kun he analysoivat itseään samalla tavalla kuin me teemme pelaajina ja valmentajina, heistä tulee parempia.