Erotuomari Steve Martin joutui Newcastlen kannattajien hampaisiin tuomittuaan kaksi rangaistuspotkua ja ajettuaan kaksi pelaajaa ulos Mestaruussarjan perjantai-illan tappio-ottelussa Nottinghamia vastaan.

Kannattajat purkivat tuntojaan surkeasta oikeudenjakajasta sosiaalisessa mediassa, ja tunteenpurkauksista sai osansa myös se tunnetumpi Steve Martin.

– Ilmeisesti jollakin huonolla erotuomarilla on sama nimi kuin minulla. Nyt tuhannet englantilaiset eivät suostu enää menemään katsomaan elokuviani, 71-vuotias Hollywood-näyttelijä kirjoitti Twitterissä.

Martin ajoi puolen tunnin pelin jälkeen Newcastlen Jonjo Shelveyn ulos, kun tämä potkaisi Nottinghamin Henri Lansburya. Maalivahti Karl Darlow torjui tilannetta seuranneen Nicklas Bendtnerin rangaistuspotkun.

Juuri ennen taukoa Paul Dummett kaatoi Lansburyn rangaistusalueella ja sai punaisen kortin. Tällä kertaa Darlow pysäytti Lansburyn rangaistuspotkun.

Nottingham voitti ottelun 2–1 Jamaal Lascellesin 86. minuutin oman maalin turvin. Isäntien ensimmäisestä maalista vastasi Bendtner.