Liverpool-maalivahti Loris Karius on ollut syyskauden aikana kritiikin kohteena. Kesällä seuraan siirtynyt saksalaisvahti on riistänyt ykkösmaalivahdin paikan Simon Mignolet’lta, mutta on pelannut epävarmasti läpi syyskauden.

Sky Sportsin jalkapalloasiantuntija Gary Neville totesi viime viikonlopun Bournemouth-otteluun nojaten, ettei Karius ole riittävän hyvä maalivahti Valioliigaan. Yhdeksän kautta urallaan Liverpoolia edustanut Pepe Reina ei ole Nevillen kanssa samoilla linjoilla.

– Mielestäni hän ei tarvitse mitään kannustusta. Hän on loistava maalivahti, jolla menee hyvin, Reina kommentoi ITV:lle.

Karius on ollut vaikeuksissa erityisesti keskityspallojen vangitsemisessa. Valmennus on reagoinut tilanteeseen, ja Karius on kohdannut harjoituksissa normaalia enemmän fyysisiä harjoitteita.

Karius on ollut avaavana maalivahtina Liverpoolin yhdeksässä edellisessä Valioliiga-ottelussa.