Vastikään MLS-liigan parhaaksi pelaajaksi valittu David Villa sanoo suoraan, ettei ole kiinnostunut siirrosta Valioliigaan. Muun muassa Thierry Henry, Landon Donovan ja Robbie Keane ovat käväisseet lainapesteillä Valioliigassa kesken MLS-uransa, mutta Espanjan maajoukkueen kaikkien aikojen paras maalintekijä haluaa panna kaiken tarmonsa New York City FC:hen.

– Minulla oli aikanaan tilaisuus siirtyä Valioliigaan, mutta enää se ei ole suunnitelmissani. Pidän Valioliigasta, seuraan sitä koko ajan ja olen innostunut jokaisesta ottelusta, 35-vuotias Villa totesi Sky Sportsille.

– Valioliiga on yksi maailman parhaista sarjoista. Enää en kuitenkaan uhraa sinne siirtymiselle ajatuksia. Viihdyn hyvin New York City FC:ssä.

David Villa teki 33 ottelussa 23 maalia ja sijoittui MLS-liigan maalitilaston kakkoseksi.