Eurooppa-liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen parit on arvottu. Englannista on mukana kaksi joukkuetta.

Arpa oli englantilaisittain suosiollinen. Manchester Unitedille arpa heitti pariksi ranskalaisen St-Étiennen. Joukkue kyllä voitti oman Eurooppa-liigan alkulohkonsa ilman tappioita, mutta Ranskan pääsarjassa St-Étienne on tällä hetkellä vasta kahdeksantena.

Mestarien liigassa kauden aloittanut Tottenham saa vastaansa belgialaisen Gentin. Tässäkin parissa valioliigaryhmä on selkeä ennakkosuosikki, vaikkakin Gent pelasi viime kaudella Mestarien liigassa ja eteni siellä jopa jatkopeleihin.

1. pudotuspelikierroksen parit

Athletic Bilbao-APOEL
Legia Varsova-Ajax
Anderlecht-Zenit
Astra-Genk
Manchester United-St. Étienne
Villarreal-Roma
Ludogorets-Kööpenhamina
Celta Vigo-Shakhtar Donetsk
Olympiakos-Osmanlispor
Gent-Tottenham
Rostov-Sparta Praha
Krasnodar-Fenerbahce
Borussia Mönchengladbach-Fiorentina
AZ Alkmaar-Lyon
Hapoel Beer-Sheva-Besiktas
PAOK-Schalke