Everton repäisi ja julkisti kolme merkittävää pelaajasopimusta Merseysiden derbyn alla

© Kuva: Getty Images

Liverpoolilaisseura Everton on julkistanut kolme merkittävää jatkopestiä. Keskikenttämies Gareth Barry, laitapuolustaja Leighton Baines ja 20-vuotias tulevaisuuden lupaus Mason Holgate panivat nimensä sopimuspapereihin.

Barryn, 35, sopimus ulottuu kesäkuuhun 2018 ja Bainesin, 32, sopimus kesäkuuhun 2019. Kauden avauspelissä Tottenhamia vastaan debytoinut Holgate puolestaan kiinnitettiin kesäkuuhun 2021 saakka.

– Leightonin asenne on aina täydellinen. Hän tykkää kovasta työnteosta, hän tykkää oppimisesta. Hän on tekninen pelaaja, jolla on todella hyvä näkemys pelistä, manageri Ronald Koeman hehkuttaa Evertonin verkkosivuilla.

– Leightonin tavoin Gareth Barry on älykäs pelaaja kentällä. Vain Ryan Giggs on pelannut Valioliigassa enemmän pelejä, ja toivottavasti hän rikkoo kaikki ennätykset. Hän on hiljainen persoona, mutta luonne on vahva, hollantilainen jatkaa.

Everton jatkaa pelejään maanantaina, kun Merseysiden derbyssä vastaan asettuu paikallisvastustaja Liverpool.