Swansea hakee vahvistusta hyökkäysosastoonsa. Walesilaisryhmä tavoittelee PSV Eindhovenissa pelaavaa Luciano Narsinghia. Asiasta uutisoi ESPN.

Swansean kausi on sujunut alakanttiin. 17 kierroksen jälkeen joukkue on Valioliigassa toiseksi viimeisenä. Koossa on vasta kolme voittoa, mutta vielä mitään ei ole menetetty. Putoamisviivan yläpuolella oleva Crystal Palace on vain kolme pistettä Swanseaa edellä.

Laitahyökkääjänä operoiva Narsingh on Hollannin maajoukkuepelaaja, mutta hänenkään kautensa ei ole erityisen hyvin toistaiseksi sujunut. 23 ottelussa tehoja on syntynyt kolmen maalin ja yhden maalisyötön verran, kun kaikki kilpailut otetaan huomioon.

26-vuotiaan Narsinghin sopimus päättyy ensi kesänä, joten PSV myynee pelaajan mielellään tammikuun siirtomarkkinoilla.

Swansean lisäksi Narsinghista ovat tiettävästi kiinnostuneet Sunderland, Burnley ja West Brom. ESPN:n tietojen mukaan Swansea on tällä hetkellä kisan kärkipaikalla.