Arsenal on jo varautunut Alexis Sánchezin ja Mesut Özilin lähtöihin.

The Telegraph tietää kertoa, että Gunners pyrkii hankkimaan Marco Reusin Borussia Dortmundista, mikäli jatkosopimusneuvottelut Sánchezin tai Özilin kanssa kariutuvat.

Lehden tietojen mukaan Arsenalin ykkösprioriteetti on yhä solmia jatkosopimukset Sánchezin ja Özilin kanssa. Molempien kontrahdit umpeutuvat kesällä 2018.

Jos sopimusneuvottelut eivät ota tuulta alleen seuraavan puolen vuoden aikana, Arsenalin on jo vähän pakkokin asettaa kaksikko myyntipöydälle. Tuon tason pelaajia kun kukaan ei halua menettää ilmaiseksi.

Sopimusneuvottelujen haasteeksi voi koitua raha. Telegraphin tietojen mukaan Arsenal on tarjonnut Sánchezille ja Özilille 180 000 punnan (noin 214 000 euroa) viikkopalkkaa. Ykköskorin pelaajille yli 200 000 punnan viikkopalkka alkaa olla ihan tyypillinen Valioliigassa. Se tiedetään sekä Sánchezin että Özilin leireissä.

– Tämä riippuu enemmän seurasta kuin minusta. Katsotaan, haluavatko he osoittaa luottamusta minua kohtaan, Sánchez sanoi viime viikolla lehdistölle. Lausunnon tulkittiin viittaavan palkankorotukseen.

27-vuotias Reus on vuosien varrella yhdistetty siirtospekulaatioissa milloin mihinkin suurseuraan. Huhuista huolimatta hän on aina pysynyt Saksassa. Reusista tekee erinomaisen hänen monipuolisuutensa. Dortmundin kasvatti pystyy sekä tekemään peliä että toimimaan maalintekijänä.

Tällä kaudella Reus on pystynyt pelaamaan loukkaantumisen takia yhteensä vain 360 minuuttia kuudessa eri ottelussa. Tehoja on syntynyt peliaikaan suhteutettuna hurjat 4+6.