Saksan Bundesliigassa pelaavan Wolfsburgin keskikenttäpelaaja Julian Draxler kiinnostaa Valioliigassa. Asiasta kertoo ESPN.

Amerikkalaiskanavan mukaan ainakin Liverpool ja Arsenal ovat tosissaan yrittämässä Draxlerin värväämistä. 23-vuotias pelaaja kertoi hiljattain saksalaisille Bildille neuvottelevansa eri seurojen kanssa tulevaisuudestaan.

– Olen puhunut muutaman seuran kanssa, mutta toistaiseksi päätöstä ei ole tehty. Istumme kaikki alas ja teemme järkevän ratkaisun, joka sopii meille, Draxler kertoi.

Hänet on kiinnitetty vahvasti huhuissa myös PSG:hen. Ranskalaislehti L’Equipe kertoi PSG:n tehneen Draxlerista tarjouksen, jota ei ole vielä hyväksytty. Seura on lehden mukaan tarjonnut Draxlerista 30 miljoonaa euroa, mutta Wolfsburg haluaa kultakimpaleestaan ainakin 45 miljoonaa.

Draxler siirtyi Wolfsburgiin Schalkesta elokuussa 2015 noin 35 miljoonan euron siirtosummalla. Siirto oli Schalken historian rahakkain. Draxlerin sopimus Wolfsburgiin oli peräti viisivuotinen.

The Independent kertoi jo kesällä Evertonin lähestyneen Draxleria. Samoihin aikoihin selvisi myös Arsenalin managerin Arséne Wéngerin kiinnostus saksalaista kohtaan. Draxlerin sopimuksessa on 75 miljoonan euron ulosostosumma.