Glen Hoddle uskoo, että Dele Allista voi kasvaa kaikkien aikojen suurin Tottenham-pelaaja. 20-vuotias keskikenttäpelaaja saapui viime kaudella Lontooseen MK Donsista ja löi heti ensimmäisellä Valioliiga-kaudellaan läpi tehtyään 33 otteluun 10 maalia.

Hoddlea itseään pidetään kaikkien aikojen Spurs-pelaajana. Jos Alli pysyy Pohjois-lontoossa, englantilainen uskoo kuitenkin menettävänsä valtikkansa.

– Jos hän pysyy seurassa pitkään ja luo maaleja, uskon sen olevan mahdollista. Olemme erilaisia pelaajia, mutta hän uskoo itseensä. Läpilyödessä sinulla on oltava vahva luonne. Sinun on uskottava itseesi. Minä uskoin ja Dele myös. Toivottavasti se jatkuu pitkään seurassa ja maajoukkueessa, Hoddle kehui Express-lehdelle.

59-vuotias Hoddle pelasi itse peliurallaan 12 vuotta Tottenhamissa. Legenda pääsi voittamaan seurassa kahdesti FA Cupin.