West Hamin hyökkääjä Diafra Sakho on pelannut tällä kaudella vasta kahdessa Valioliigan ottelussa. Pahimmillaan senegalilainen on sivussa vielä kahdeksan viikkoa, BBC kirjoittaa verkkosivuillaan.

West Ham ilmoitti marraskuun lopussa, että Diafra Sakho olisi sivussa kuusi viikkoa reisivamman vuoksi. Päävalmentaja Slaven Bilic paljasti torstaina, että poissaolo pitenee kahdeksaan viikkoon.

Sakho jää näin ollen sivuun myös Afrikan mestaruusturnauksesta, joka alkaa 14. tammikuuta. Hyökkääjä on pelannut tällä kaudella kahdessa sarjaottelussa. Hän iski marraskuun lopulla Manchester Unitedia vastaan maalin, kun pelattuna oli vain 90 sekuntia. Ottelu päättyi 1-1.

Sakho jäi kaksi vuotta sitten sivuun Senegalin maajoukkuetapahtumasta selkäongelmien vuoksi. Hän teki kuitenkin vain 18 päivää myöhemmin maalin, kun West Ham voitti FA Cupissa Bristol Cityn 1-0. West Ham sai tästä FIFA:lta 89 000 euron sakot.

Sakho siirtyi West Hamiin 2014 Metzistä Ranskasta. West Bromwich oli kiinnostunut ostamaan hänet elokuussa 19 miljoonalla eurolla, mutta sopimus laitettiin jäihin selkäongelmien vuoksi.

West Ham on Valioliigassa sijalla 13 ja kohtaa seuraavaksi tapaninpäivänä Swansean vieraissa.