Valioliigan perää pitävä Hull City vahvistaa verkkosivuillaan tehneensä huimat kuusi jatkosopimusta. Kaikki jatkosopimukset ulottuvat kesään 2018 saakka.

Ehkäpä tärkein näistä on Robert Snodgrassin sopimus. Skotlantilaisen sopimus oli katkolla ensi kesänä, ja hänestä oli tiettävästi kiinnostusta useammassa seurassa. Snodgrass on tehnyt kuluvalla kaudella seitsemän maalia Hullille kaikki kilpailut huomioiden.

Puolustuslinjaa tukkii myös jatkossa kokenut Michael Dawson. Kolmatta kauttaan Hull-paidassa pelaava toppari on esiintynyt yhdeksässä Valioliiga-ottelussa kuluvalla kaudella.

Sekä puolustuksessa että keskikentällä operoiva Jake Livermore on myös tärkeä kiinnitys. 27-vuotias englantilainen on pelannut jokaisessa Hullin ottelussa kaudella 2016-17.

Edellisissä otteluissa avauskokoonpanoon murtautunut Harry Maguire on yksi jatkosopimuksen tehneistä pelaajista. Puolustuspään pelaajista Hull kiinnitti Maguiren lisäksi Andrew ”Andy” Robertsonin.

Uruguaylainen Abel Hernández on kuudes jatkosopimuksen tehnyt pelaaja. Hernández on tehnyt yhden maalin Valioliigassa kuluvalla kaudella.